Ferielejligheden

 Ferielejlighed ved Middelhavet

Ferielejlighedens hyggelige stue, hvorfra der er udsigt til banyuls sur mer og Middelhavet

Terrassen

Terrassen

Fra ferielejligheden er der er udgang til den 10 kvm. store terrasse fra stuen og soveværelset.

Herfra er der den smukkeste udsigt over Middelhavethavet, bjergene og

Banyuls sur mer.

Køkkenet

Køkkenet

I køkkenet er der 2 keramiske koge-

plader, køleskab, opvaskemaskine  ovn og service til 4 personer og alt hvad man brug for, til at kunne tilberede sine måltider.

Plantegning

Plantegning

Lejligheden er på 30 kvm. bestående af stue med køkken niche, badeværelse med toilet og bruseniche samt det store soveværelse med 2 gode senge, dyner til 4 personer og en barneseng.

I stuen er der en sovesofa med 2 gode sovepladser.


I det sydligste af Sydfrankrig ligger byen Banyuls sur mer, hvor vi udlejer vores ferielejlighed. Bebyggelsen har navnet ”LES HAUTS DE FONTAULÉ” og blev opført i 1991 i catalansk stil af firmaet OK Construction. Vi købte og overtog lejligheden som ny i 1992. Lejligheden er smukt beliggende, i den sydlige del af byen, hvor den falder flot ind i det øvrige bybillede med de lyse pastel farver og det fantasifulde byggeri. Lejligheden bliver løbende renoveret og vedligeholdt. Et lokalt ejendomskontor sørger for den udvendige pasning.


Roussillon bliver også kaldt Frankrigs have, her er der et rigtigt dejligt klima.I byen finder man appelsin og citrontræer, samt palmer mange steder. Der dukker af og til også nogle farvestrålene papegøjer op.

Sammenligningen i temperaturer mellem Perpignan og København, kan ses herunder.